injehemd wil 

ruimte maken voor levensvragen met eigenzinnige projecten en kunst. Vragen die dicht op je huid zitten en willen dat je jezelf bloot geeft. Vragen die je in je hemd zetten en je leven kunnen verdiepen. 

Projecten voor (religieuze) organisaties die deze missie willen (her)ontdekken en maakt kunst voor hen die weten dat sommige dingen onzegbaar zijn. 

 injehemd werkt door 

het opzoeken van contrastervaringen. Ervaringen van vervreemding en verwondering die dwingen tot vertragen en bezinning. Grote potentie daarvoor vind ik in religieuze gebouwen, de christelijke traditie en kunst. 

In projecten zoek ik naar het eigene van een organisatie. Dat is wat inspireert. De kunst die ik maak gaat vaak over kwetsbaarheid, vergankelijkheid en godsbeelden. Zie voorbeelden bij projecten en kunst

 injehemd is van  

Bastiaan van den Berg (1987), kunstenaar en programmamaker. Nu werkzaam voor Domincanenklooster Zwolle. Opgeleid als sociaal werker (CMV) en theoloog. Te omschrijven als creatief, integer en verrassend. Gelooft in vragen, niet in antwoorden. 

 injehemd in de media 

Artikel op NieuwWij over mijn visie. / Opiniestuk in het Nederlands Dagblad / RTV Oost over Blue Monday, Kaarsjes voor vrijheid (12:50) en Kloosterlingen in de kroeg. / De KRO over Songs for Mary. / Bakkie Troost en Differend over mijn levensverhaal.