aanbod

 

vragen die er toe doen

Waar ik bij kan helpen is het bedenken en organiseren van nieuwe concepten en programma's. Ook kan ik mijn kunst laten zien of iets op maat maken. Allemaal rondom 'vragen die er toe doen.' Wat er toe doet is voor iedereen verschillend. Voor mij keren onderstaande vragen steeds terug in de dingen die ik doe. Houden deze vragen jou of jouw organisatie ook bezig? Dan maak ik graag een keer kennis met je! Neem dan hier contact op.

wat is de toekomst van het christendom?

hoe relevant kan het christendom nog zijn voor de zinzoeker van vandaag? wat te doen met de rijke (beeld)traditie, rituelen en gebouwen die dit christendom voortbracht? hoe behouden we het heilige potentieel hiervan? O.a de ontwikkeling van het concept Walburg, de programma's voor Dominicanenklooster Zwolle, wat ik schreef over de kerk als heterotopie en in mijn kunst vind je deze vragen terug.  

hoe maken we mensen weer nieuwsgierig?

hoe kunnen we mensen weer nieuwsgieriger maken naar elkaar, naar het vinden wat van waarde is? waar kunnen we zoals filosoof Alain de Botton ze voor ogen heeft 'tempels van perspectief' creëren? Zodat we ons eigen gelijk durven relativeren en openstaan voor de ander. Bibliotheken en musea zijn plekken die ,die potentie hebben. Dat was mijn drive in het werk in de Enschedese musea en in de ontwikkeling van verschillende popupinstallaties zoals de zwevende kiezer en schuttingtaal voor de bibliotheek. 

hoe kan ik een feministische man zijn?

wanneer ben je een man of een vrouw? welk gedrag hoort daarbij? of denken we dat daar bij hoort? waarom staan mannen zo stil in hun emancipatie? en waarom zijn mannen over het algemeen crimineler, geweldadiger, sucidaler? Mannen moet aan de bak met hun eigen emancipatie! Daar wil ik ook graag professionaal aan gaan bijdragen. O.a de collages DHZ-gender gaan hier over.

welke ruimte geven we de dood en het lijden?

welke ruimte mag deze zekerheid in ons leven innemen hoeveel ruimte geeft de samenleving ervoor? hoe gaan we om met het lijden? waarom willen we alles zo snel fixen en risico's afdekken? O.a. mijn betrokkenheid bij Death Café en het maken van een tranentent zijn hier voorbeelden van.

 

hoe duur ik ben?

Altijd fijn om te weten. Een kennismakingsgesprek is gratis, afhankelijk van een vervolgvraag maak ik een vrijblijvende offerte op basis van de ingeschatte uren. Uurprijs 75,- euro.